Wyszukiwarka

OstroVit Whey Protein Isolate (waniliowy) - 700g

Cena:59.00
Kod:OS-WPI-WA
Do koszyka - +

OstroVit Whey Protein Isolate

Suplement diety w proszku.

 

 

OstroVit Whey Protein Isolate to najwyższej jakości izolat białka serwatkowego, które uznawane jest za najbardziej wartościowe źródło białka stosowane w sporcie. Preparat otrzymywany jest w procesie mikrofilitracji przepływu krzyżowego, która przebiega w niskiej temperaturze.

 

700 g w opakowaniu

Produkt zawiera 23 porcje!

1 porcja = 30 g

 

 

Zalecana dzienna porcja: porcję 30 g (2,5 miarki) wymieszać w 200 ml chudego mleka lub wody. Spożywać 1-2 razy dziennie w zależności od zapotrzebowania.

 

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.

 

Opakowanie: 700 g wystarcza do przygotowania 23 porcji.

 

Masa netto: 700 g.

 

Smak: waniliowy.

 

 

Wartość odżywcza30 g (1 porcja)60 g (2 porcje)100 g
Wartość energetyczna465kJ / 110kcal (5%*)930kJ / 219kcal (11%*)1550kJ / 365kcal
Tłuszcz0,3 g (0%*)0,6 g (1%*)1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe0,2 g (1%*)0,4 g (2%*)0,6 g
Węglowodany0,4 g (0%*)0,7 g (0%*)1,2 g
w tym cukry0,4 g (0%*)0,7 g (1%*)1,2 g
Białko26 g (52%*)53 g (106%*)88 g
Sól0,24 g (4%*)0,49 g (8%*)0,82 g

 * - RWS Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej  (8400kJ / 2000kcal).

 

Składniki: izolat białek serwatkowego z mleka (zawiera lecytyny sojowe), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; aromaty, sól, substancja zagęszczająca: guma arabska; substancja słodząca: sukraloza, barwnik: karoteny; substancja słodząca: acesulfam K.

 

Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, owies, jaja, skorupiaki, ryby.