Wczytuję dane...
Model: MC-CK-1

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

23,80 PLN
(2.38 PLN/100 g)

Opis produktu

Targroch Cukier kokosowy

Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych. Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy. Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników. Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niż inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, zawiera także wiele cennych składników.

Wartość odżywcza produktu w 100 g w porcji 10 g %RWS* w 10 g
Wartość energetyczna 1620 kJ / 386 kcal 162 kJ / 39 kcal 2%
Tłuszcz 0,36 g 0,04 g < 1 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,17 g 0,02 g < 1 %
Węglowodany 94,14 g 9,41 g 4%
- w tym cukry 81,45 g 8,15 g 9%
Błonnik 1,24 g 0,12 g -
Białko 0,83 g 0,08 g < 1 %
Sól** 0,16 g 0,02 g < 1 %

Masa netto: 1000g.

Składniki: cukier kokosowy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Kraj pochodzenia: Indonezja.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: